Cisco ASA 5525 Won't Discover

Unimus support forum
Post Reply
histec
Posts: 3
Joined: Mon Nov 19, 2018 2:24 pm

Mon Nov 19, 2018 4:28 pm

I have a Cisco ASA 5525 running version 9.6(3)1 that won't discover. Unimus connects on SSH, but logs show this error:
device_interaction_error
telnet_unavailable

The debug log shows the version info, but seems to fail on the enable password (I think). Of course, I've double checked the password and tried bound vs auto, etc.

Any idea how to get past this?

Thanks!
User avatar
Tomas
Posts: 707
Joined: Sat Jun 25, 2016 12:33 pm

Mon Nov 19, 2018 4:40 pm

Hi,

This issue should already be solved in the latest 1.9.0 Beta release:
viewtopic.php?p=1705#p1705

Could you please test with this release and let me know if it works?

Thanks!
histec
Posts: 3
Joined: Mon Nov 19, 2018 2:24 pm

Mon Nov 19, 2018 5:27 pm

Thanks, we'll get that version installed asap. Can you tell me if 1.9 will let us SSH to SonicWall firewalls for a config backup?
User avatar
Tomas
Posts: 707
Joined: Sat Jun 25, 2016 12:33 pm

Mon Nov 19, 2018 5:31 pm

We do not support SonicWalls even in 1.9.0, sorry.

We would be happy to add support if you would be willing to help us with integration.
Please create a ticket on the Portal to work out the details if this is possible.

Thanks!
histec
Posts: 3
Joined: Mon Nov 19, 2018 2:24 pm

Mon Nov 19, 2018 7:38 pm

That fixed the issue, thanks! Now, can you help with a Cisco 6509 switch? It uses telnet, no username, just a password and an enable password.
User avatar
Tomas
Posts: 707
Joined: Sat Jun 25, 2016 12:33 pm

Mon Nov 19, 2018 10:38 pm

We don't yet support password-only authentication.

It is however on the Roadmap:
https://tracker.unimus.net/browse/UN-199
Post Reply