[Fixed in 1.8.2] Ignite Metrolinq 60G Omni fails

General discussion of anything Unimus
auwireless
Posts: 7
Joined: Wed Jan 31, 2018 10:45 pm

Sun Jun 24, 2018 9:29 pm

We have a bunch of IgniteNet Metrolinq radios in the system and all of them backup to Unimus just fine except the 10G Omni AP. That never gets past the "discovery" stage. It never fails but never succeeds. I see "Metrolinq" as supported devices. Am I doing something wrong with this device? I have verified that SSH access is on and the credentials are correct.
User avatar
Tomas
Posts: 531
Joined: Sat Jun 25, 2016 12:33 pm

Mon Jun 25, 2018 12:22 am

Hi,

Which version of Unimus are you running?
Is there anything in the log file (/var/log/unimus/unimus.log)?

Thanks!
auwireless
Posts: 7
Joined: Wed Jan 31, 2018 10:45 pm

Mon Jun 25, 2018 4:05 pm

Running 1.8.0

Running Unimus on Windows 7 so I have not found the log file yet...
User avatar
Tomas
Posts: 531
Joined: Sat Jun 25, 2016 12:33 pm

Mon Jun 25, 2018 4:14 pm

On Windows, the logs are in C:\ProgramData\Unimus\log\unimus.log
auwireless
Posts: 7
Joined: Wed Jan 31, 2018 10:45 pm

Mon Jun 25, 2018 5:22 pm

Looked there too. No log folder. Screen shot attached of the program data folder and the windows log folder.
Screen Shot 2018-06-25 at 11.20.58 AM.png
Screen Shot 2018-06-25 at 11.20.58 AM.png (95.7 KiB) Viewed 132 times
Screen Shot 2018-06-25 at 11.20.58 AM.png
Screen Shot 2018-06-25 at 11.20.58 AM.png (95.7 KiB) Viewed 132 times
Attachments
Screen Shot 2018-06-25 at 11.21.34 AM.png
Screen Shot 2018-06-25 at 11.21.34 AM.png (125.77 KiB) Viewed 132 times
User avatar
Tomas
Posts: 531
Joined: Sat Jun 25, 2016 12:33 pm

Mon Jun 25, 2018 5:25 pm

You need to go to "C:\ProgramData\Unimus", not "C:\Program Files\Unimus" :)
auwireless
Posts: 7
Joined: Wed Jan 31, 2018 10:45 pm

Mon Jun 25, 2018 6:14 pm

Right. I don't have that folder... I am logged in as administrator.
Screen Shot 2018-06-25 at 12.13.23 PM.png
Screen Shot 2018-06-25 at 12.13.23 PM.png (110.09 KiB) Viewed 127 times
User avatar
Tomas
Posts: 531
Joined: Sat Jun 25, 2016 12:33 pm

Mon Jun 25, 2018 6:56 pm

By default, that folder is hidden.

You can however just paste the path to the address bar (if you click it, you will change into a path, and you can paste it there and press enter).

Alternatively, you can enable showing hidden folders in the explorer.
auwireless
Posts: 7
Joined: Wed Jan 31, 2018 10:45 pm

Mon Jun 25, 2018 8:08 pm

Ugh. Was looking for the hidden folder flag. My bad.

Log output:

Code: Select all

2018-06-24 15:21:07.120  INFO 1896 --- [http-nio-8085-exec-1] net.unimus.service.DeviceService         : Adding new device 10.10.12.22
2018-06-24 15:21:07.307  INFO 1896 --- [http-nio-8085-exec-1] net.unimus.business.core.CoreClientImpl  : Discovering 1 devices
2018-06-24 15:21:32.252  WARN 1896 --- [discovery-36] n.u.c.d.v.juniper.JunosDiscoveryDriver   : Output recognition timeout reached while trying to talk to '10.10.12.22'!
2018-06-24 15:25:00.153  INFO 1896 --- [http-nio-8085-exec-7] net.unimus.service.DeviceService         : Attempt to run 1 discover(y/ies)
User avatar
Tomas
Posts: 531
Joined: Sat Jun 25, 2016 12:33 pm

Mon Jun 25, 2018 8:13 pm

That is rather strange... would you be willing to do a Webex session with us to further debug the issue?

If so, please PM me to work out the details.
Post Reply