Unable to Discover Device on Unimus 2.0.10

Unimus support forum
Post Reply
zenace
Posts: 2
Joined: Mon Mar 01, 2021 6:46 pm

Mon Mar 01, 2021 6:55 pm

Hello Unimus,

We have been using Unimus in the past with the latest version 2.0.10 and it was working perfectly. We upgraded our main firewall to a new device, however, has the same IP, configuration, and users from the old device. Whenever I try to run a backup, we are getting a discovery failed error:

Mon, 1 Mar 2021, 10:32 AM
Device is not discovered.

I can confirm that the user/pass combination is still correct. Not sure why the device is not able to be discovered.

Thank you!
User avatar
Tomas
Posts: 984
Joined: Sat Jun 25, 2016 12:33 pm

Mon Mar 01, 2021 7:10 pm

If you run a discovery and wait for it to fail, what is the discovery fail reason?
(click on the red job status indicator to the right of the device)
zenace
Posts: 2
Joined: Mon Mar 01, 2021 6:46 pm

Mon Mar 01, 2021 7:17 pm

Hi Tomas,

This is the error I am getting from the red light:

Error: No recognizable data received from device

Discovery log:
Service check:
SSH: Service available

Service connection:
SSH: Connection successful

Authentication:
SSH: Login successful

Device discovery:
Basic device info: DEVICE_INTERACTION_ERROR

Discovery of available CLI modes:
Enable (privilege exec) mode: DEVICE_INTERACTION_ERROR
User avatar
Tomas
Posts: 984
Joined: Sat Jun 25, 2016 12:33 pm

Mon Mar 01, 2021 8:24 pm

Please enable Debug Loging AND Device Ouput Logging (Zones > your_zone > Debug Mode), re-run Discovery, and create a Support Ticket on our Portal (and attach both the debug logs).

We we investigate further.

Thanks!
Post Reply