Search found 25 matches

by avious2
Thu Aug 20, 2020 9:07 pm
Forum: Support
Topic: migration to external DB
Replies: 0
Views: 408

migration to external DB

2 of my Unimus installations are over 200 devices now and I've read that it is recommended to use an external DB system with that many devices. Is there any way to migrate from the built-in database to using an external database like postgresql? Both these installations are on Windows 10 X64 xeon sy...
by avious2
Mon May 18, 2020 4:22 pm
Forum: Feature requests
Topic: [Implemented] Ubiquiti Edgepower devices
Replies: 1
Views: 580

[Implemented] Ubiquiti Edgepower devices

I know there isn't much to the config of the Ubiquiti Edgepower devices but the newer firmwares on these support config backup and restore so it would be great if Unimus could support them too.
by avious2
Mon Nov 18, 2019 7:22 pm
Forum: Feature requests
Topic: AirFiber 60ghz
Replies: 1
Views: 820

AirFiber 60ghz

I just got my AirFiber 60ghz (AF-60) radios installed and I would like to add them to the queue of devices to be supported by Unimus.
by avious2
Tue Jul 30, 2019 10:16 pm
Forum: Support
Topic: [Solved] strange problem with 1.10.3
Replies: 2
Views: 1091

Re: strange problem with 1.10.3

Thank you for your reply and I would follow instructions but to my surprise, I restarted each radio that was failing the backups and now they each back up fine.

So I guess it was firmware bugs or something, I don't know what would cause that.

But anyway, thank you for responding.
by avious2
Tue Jul 30, 2019 6:41 pm
Forum: Support
Topic: [Solved] strange problem with 1.10.3
Replies: 2
Views: 1091

[Solved] strange problem with 1.10.3

I have a strange problem that I cannot figure out after updating to 1.10.3. After the update, I have 5 devices that now always show backup failed when they worked before. I've tried deleting these devices and re-adding them and still, the backup fails. I have other devices in the same subnets that b...
by avious2
Wed Apr 24, 2019 10:42 pm
Forum: Support
Topic: [Solved] SSL error
Replies: 4
Views: 1802

Re: SSL error

I figured it out, you were right.

All this time I thought it was running on https with a self signed cert but it's not it's just running on http.
by avious2
Wed Apr 24, 2019 10:29 pm
Forum: Support
Topic: [Solved] SSL error
Replies: 4
Views: 1802

Re: SSL error

I already said the OS and version earlier, Windows 10 X64.

All updates are installed.

As far as the config and log file it would be the C: paths because it's windows.

Is there something in those I need to look for?
by avious2
Wed Apr 24, 2019 10:09 pm
Forum: Support
Topic: [Solved] SSL error
Replies: 4
Views: 1802

[Solved] SSL error

I'm running the newest Unimus on Windows 10 X64 and I cannot connect with the web interface with any browser.
I'm getting the "This site can't provide a secure connection" error with any browser I try like it's using a bad version of TLS or SSL now?
by avious2
Tue Feb 26, 2019 7:34 pm
Forum: General
Topic: [Solved] Backing up Unimus server
Replies: 3
Views: 5610

Re: [Solved] Backing up Unimus server

Wow! Thank you for the info. That is exactly what I was looking for!
by avious2
Tue Feb 26, 2019 6:08 pm
Forum: General
Topic: [Solved] Backing up Unimus server
Replies: 3
Views: 5610

[Solved] Backing up Unimus server

Hello, I just want to start by saying thanks for making this great software. I have a couple Unimus servers running on Win10 X64 It's working great and I have about 120 to 150 devices getting backed up on each server. Now I find myself wanting to find a way to copy these backup files to an offsite l...